Dokumentärfilmen For the next seven generations

När det kommer till filmer som verkligen griper tag i dig och får dig att bli intresserad måste filmen For the next seven generations vara en av de allra största. Ändå kanske inte alla känner till denna film. Dock vet alla att vår planet är i fara och att utsläpp och skövling av alla naturtillgångar måste begränsas för att det ska finnas en chans till ett framtida liv. Ingen vet dock hur det ska gå till rent praktiskt. Om du är intresserad av detta, vilket du borde vara, kommer filmen For the next seven generations vara något verkligt intressant.

Här handlar det om att gå tillbaka till gamla seder och bruk, som fungerade bra tidigare och som skulle fungera lika bra idag, men med mycket mindre skada på naturen och den planet som är människans hem. for the next seven generationsFor the next seven generations är en dokumentärfilm som har skapats av 13 mycket visa äldre kvinnor från helt olika delar av världen. Här är filmen For the next seven generations indelad i olika kapitel där var och en av dessa äldre kvinnor på sitt sätt talar om hur det ska gå till att rädda världen. Alla av dessa har på ett förunderligt sätt samma synvinkel på det hela, men från olika perspektiv och olika kulturer.

Ursprunget av filmen For the next seven generations

Idén till dokumentärfilmen For the next seven generations kommer från en kvinna vid namn Jyoti, som är en spirituell lärare sedan många år och har varit i kontakt med många av de kvinnor som medverkar i filmen under många år. När hon själv fick en vision om hur viktigt det är att återskapa balansen på vår planet tog hon kontakt med 13 av dessa kvinnor som gladeligen ger sin version i filmen. Om du inte har sett For the next seven generations är detta en essentiell film för livet.

Author: admin

Share This Post On